De dakspecialisten van A.Kok hebben een zeer goede reputatie

Uit cijfers van het CLO blijkt dat Nederland ongeveer 7.5 miljoen woningen telt. Deze hebben uiteraard allemaal een dak nodig. Voor het aanbrengen van een dak kunt u de specialisten van A. Kok inschakelen. Na een uitgebreide inspectie en in goed overleg brengen wij voor u diverse soorten dakbedekkingen aan. Onze professionals zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van een kunststof dakbedekking, een PVC dakbedekking en een TPO dakbedekking.

Onze dakspecialisten

Het is zeer belangrijk om een goed geïsoleerd dak te hebben. In de wintermaanden houdt het uw woning bijvoorbeeld tocht- en sneeuwvrij. Een goede dakbedekking verhoogt dan ook het wooncomfort. A.Kok heeft in de noordelijke provincies een zeer goede naam wat betreft dakbedekkingen. Onze specialisten komen graag langs om uw dak in perfecte staat te brengen.

Misschien weet u niet zeker welke dakbedekking u moet kiezen. Neem in dat geval even contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen, en stellen vervolgens een plan op voor de dakreparatie. Onze noordelijke mentaliteit van hard werken en doorpakken laten wij graag zien in heel Nederland. Het is dan ook geen probleem wanneer u in een andere provincie woont. Klanttevredenheid en service staan bij ons centraal. Samen met u kijken wij graag terug op een geslaagd project.

Veilig wonen dankzij TPO dakbedekking

Onze dakspecialist vertelt u graag over de voordelen van de dakbedekkingen waarin wij gespecialiseerd zijn. Zo is kunststof dakbedekking erg milieuvriendelijk en eenvoudig te plaatsen. Bovendien is het gemaakt van sterk, maar desondanks licht materiaal. Misschien moet u rekening houden met uw portemonnee. Wat dat betreft is een PVC dakbedekking een goede keuze, omdat deze goedkoper is dan kunststof. Daarnaast is PVC erg goed bestand tegen chemicaliën en is er vanwege het lichte materiaal geen ingewikkelde constructie nodig om het dak te dragen.

Tenslotte brengen onze dakspecialisten regelmatig TPO dakbedekkingen aan. De afkorting ‘TPO’ staat voor Thermoplastische Elastomeer op Olefinbasis’. Deze lichte en buigzame stof behoort dan ook tot de zogeheten thermoplasten. Een van de voordelen van TPO is de vuurbestendigheid. UV- en ozonstraling krijgt op deze dakbedekking geen vat. Erg fijn, want het is uiteraard belangrijk dat u veilig en comfortabel woont.

Copyright 2016 a-kok.nl - Privacy policy - Realisatie door OnlineBouwers